Pasta met aubergine

En jij maar denken dat alle gemakkelijke recepten inmiddels wel zijn geweest….niet dus! Ik tover er gewoon weer één voor je uit de hoge hoed! Deze keer gaan we voor een snelle vegetarische pasta met aubergine.

Ingrediënten voor 2 personen

  • 150 g volkoren pasta en/of penne
  • 2 aubergines
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel pesto
  • 1 handje rucola

Bereiding

Kook de pasta gaar zoals op de verpakking staat aangegeven. Snij ondertussen de aubergines in kleine blokjes, de ui in kleine stukjes en pers het teentje knoflook. Verwarm in een hapjespan het bak- en braadproduct en voeg als eerste de versnipperde ui en de uitgeperste knoflook toe. Wanneer de ui een beetje bruin begint te worden, kunnen de blokjes aubergines worden toegevoegd. Wanneer de aubergines gaar zijn, kan de pesto worden toegevoegd. Nadat je de pasta op een bord hebt gedaan, voeg je als laatste de rucola sla toe voor een beetje pit!

Eet smakelijk 🙂