Wrap op z’n Mexicaans

Nog een recept met wraps? Jaaa, gewoon omdat het zo lekker is en je er zoveel verschillende dingen mee kan maken. In de supermarkt heb je volop keus uit kruidenmixen maar het kan ook gemakkelijk zonder deze mixen. Lekker zelf doen 😉

Ingrediënten voor 2 personen

  • volkoren of spelt wraps
  • 200 g kipfilet
  • 200 g champignons
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 klein blikje mais
  • 240 g (uitgelekt) kidneybonen
  • 2 rijpe avocado’s
  • verse bieslook
  • 2 grote lepels naturel kwark
  • peper
  • rucola sla

Bereiding

Verwarm een hapjes pan met olie of een bak- en braadproduct en bak de kipfilet goudbruin. Voeg vervolgens de champignons, paprika, ui en knoflook toe. Wanneer dit ook gaar is, kan je de uitgelekte mais en kidneybonen bij de rest van de ingrediënten doen. Prak ondertussen de avocado’s en voeg hier iets van peper aan toe voor een stevige bite. Snij de bieslook in kleine partjes en meng dit samen met de kwark en verwarm de wrap zoals op de verpakking staat. Nu ben je bijna klaar!

Leg de wrap op je bord en besmeer het met de geprakte avocado’s. Leg hierop de mix van kipfilet en groente en maak dit juweeltje af met de dressing van bieslook en kwark. Voor de liefhebber kan je er ook nog rucola sla aan toevoegen.

Comida buena 😉

Foto