Wrap met spinazie en zalm

Dit is sinds kort één van mijn favoriete gerechten. Waarom? Het staat supersnel op tafel en je krijgt met gemak 250 g groentes binnen. Wat wil je nog meer?

Ingrediënten voor 2 personen

  • volkoren of speltwraps
  • 200 g dunne plakjes zalmfilet
  • 300 g verse spinazie
  • 100 g champignons
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 bakje cherrytomaten
  • handje walnoten
  • 2 theelepels rode pesto
  • 2 eetlepels hütekäse
  • peper

Bereiding

Je start dit hele avontuur door 2 pannen te pakken, 1 koekenpan en 1 wok. Wanneer de wok verwarmd is met olie voeg je alle groentes toe (spinazie, champignons, versnipperde ui, knoflook en cherrytomaten). Ondertussen verwarm je de koekenpan en onder een dun laagje olie leg je de wrap in de pan. Zet het vuur wel laag anders verbrand je wrap 😉 Leg op de wraps de hütekäse, pesto en de zalm. Op deze manier verwarm je de ingrediënten goed. Haal de wrap uit de koekenpan en doe hierin de groentes die je ondertussen gewokt hebt. Na maximaal 20 minuten kan je aan tafel!

Tip! Voor de zalmfilet kan je het beste naar Schootstra visspecialist gaan 🙂

Eet smakelijk!